Charlotte van der Pluijm

*Spreker, lichaamstolk, coach, therapeut en trainer*

Praktijk voor lichaamsgerichte coaching en therapie

Door mijn jarenlange ervaring als teamleider en behandelaar in de revalidatie/re-integratie voor mensen met chronische pijn- en vermoeidheidsklachten, heb ik een enorme affiniteit en expertise ontwikkeld voor mensen die niet alleen uitgevallen zijn op werk maar ook op privé en sociaal gebied.

Mijn vak en specialisme bevindt zich in het werkgebied tussen de psycholoog en de fysiotherapeut in. In de loop der jaren ben ik vaak gevraagd door psychologen om te helpen bij een casus waarin de cliënt wel de wens heeft zich meer ontspannen te voelen, maar “vast” blijft zitten in zijn/haar hoofd, in de controle, in de weerstand. Als ik dan kan helpen om via een veilige weg iemand zich weer senang te laten voelen met zichzelf en al zijn emoties, zodat hij/zij weer de regie kan pakken, ben ik een dankbaar en tevreden mens

Naast mijn theaterlezing ‘t Grootste Cadeau, bied ik individuele coaching, cursussen, workshops en groepstrainingen op maat aan met als expertise communicatie; met jezelf en de ander.

Daarnaast geef ik workshops aan professionals (coaches en psychologen) die gewend zijn cognitief te werken en behoefte hebben aan handvatten om het lijf erbij te betrekken.

Wil je graag een vrijblijvend eerste gesprek met mij? Klik hier!