Stel jij jezelf stiekem regelmatig de vraag:

“Hoe houd ik het zorgen vol?”

Ieder individu kan vaak zo op anderen gefocust zijn, dat je vergeet goed voor jezelf te zorgen.

Goede voeding en sporten is al prachtig, maar zorg jij ook emotioneel goed voor jezelf?

Zonder zelfzorg put je jezelf uit…

Ik ben Charlotte en leer iedereen ook goed voor zichzelf te zorgen.

Waardoor je veerkrachtiger en gelukkiger zult worden.

Lezing

“het grootste cadeau”

Van totáál geen idee hebben hoe goed voor mezelf te zorgen, hoe met mijn emoties om te gaan; tot anderen helpen beste vriend/vriendin van zichzelf te worden… dát is mijn verhaal en daar gaat mijn lezing over.

Ik neem jullie mee in een aantal persoonlijke ervaringen en verhalen die door hun herkenbaarheid grappig zijn en raken.

Je gaat naar huis met praktische handvatten en inspiratie om beter voor jezelf te zorgen. Daarna kan ik alleen maar wensen dat jullie dit in de praktijk brengen, en je omgeving inspireren! zowel privé als op je werk.

Want als je hart hebt voor jezelf in plaats van dat je hard bent voor jezelf, geeft dat heel veel ontspanning, tevredenheid, veerkracht, en geluk! En de mensen om jou heen gunnen jou dat…!

dus: zó geef je hun Het Grootste Cadeau!

“Jouw verhaal heeft me van begin tot eind geboeid, laten lachen, een traantje weg laten pinken, momenten van rust gegeven en na laten denken over mezelf. Dank je wel voor dit mooie cadeau….”

Lucienne

“Je hebt mij en 200 andere vrouwen op een hele mooie manier geraakt . De 1 pikt er dit uit en de ander iets anders maar het liet niemand onberoerd. Je kwam binnen in mn hart en mn ziel…. Binnen…!”

Ans

“Ik was zelfs emotioneel op het laatst, maar dat was ik niet alleen. Echt geweldig wat je hebt gedaan. Een hele goede les voor al die 200 dames. Je mag trots zijn op jezelf en wat speelde Frank prachtig op zijn piano!!”

Marleen

Duur lezing:
1,5 uur

Een geslaagd event, die eindigt met een lach op je gezicht en meer liefde voor jezelf

Opstelling:
Theateropstelling met of zonder podium

Benodigdheden:
Bij grote groep (v.a. 75 personen) een microfoon en geluidsset

Neem contact op