Theaterlezing

Het Grootste Cadeau

Goed voor jezelf zorgen is Het Grootste Cadeau dat je een ander kunt geven

Goed voor jezelf zorgen is Het Grootste Cadeau dat je anderen kunt geven is waar deze theaterlezing over gaat.

Ik neem je mee in de wereld van lichaamsbewustwording en zelfliefde. Het herkennen van je lichaamssignalen, je gevoelens, en er zorgvuldig mee om gaan, biedt richting, zelfwaardering, gemoedsrust en veerkracht. Ik doe dit door persoonlijke ervaringen te delen die hilarisch zijn door hun herkenbaarheid en die raken. Daarnaast deel ik inzichten uit mijn vak, zodat je met praktische handvatten naar huis gaat om niet meer hard te zijn, maar hart te hebben voor jezelf.

Ik word hierbij begeleid op de vleugel door mijn lief, Frank van Heteren, die met zijn muziek harten opent en die een prachtig slotnummer ten gehore brengt, wat de belevenis van deze 1,5 uur durende voorstelling tot een onvergetelijke maakt.

Wie is mijn publiek?

Partners, vriendinnen, vriendengroepen, moeders-dochters en iedereen die geïnteresseerd is in hoe liefdevol om te gaan met gevoelens, lichaamssignalen en emoties is van harte welkom! Na afloop is er altijd ruimte om na te praten  over dit boeiende onderwerp!

Alle medewerkers van jouw organisatie die zich alle dagen met hart en ziel inzetten voor anderen en een hart onder de riem kunnen gebruiken zodat ze niet te vergeten ook goed voor zichzelf te zorgen!

 

 

Wat bezorg ik jouw publiek?

   Iets om over na te praten

   Boeiend verhaal 

   Praktische handvatten

  Hele grote glimlach

  Liefde en lef

  Een verrassend cadeautje